Acılık'da çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi... Acılık'da çıkan yangın ekipleri harekete geçirdi...

CHP’li Eylem ERTUĞRUL, 1 Mayıs mesajında, “Bu ülkede her gün bir katliam oluyor işçiler diri diri toprağın altına gömülüyor, gençler KYK yurtlarında, çocuklar meslek liselerinde öldürülüyor.” Emekçinin haklarının korunduğu, örgütlenme özgürlüğünün güvence altında olduğu; insan onuruna yakışır bir yaşam ve çalışma ortamı sağlanıncaya dek mücadelemiz sürecek.” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Eylem ERTUĞRUL, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, “1 Mayıs, işçi sınıfının hak ve taleplerini savunmak, çalışma koşullarını iyileştirmek, iş güvenliği ve adil ücret için bir araya gelerek sesini yükselttiği önemli bir gün” dedi.

ERTUĞRUL, “İşçi ve emekçilerin haklarını korumak, çalışma koşullarını iyileştirmek, adaletli bir gelir dağılımı sağlamak için daha fazla mücadele etmek ve elimizi taşın altına koymak zorundayız. Birlik ve dayanışma içinde, emekçilerin yaşam standartlarını yükseltmek, insanca yaşamaları için gereken koşullarını sağlamak, siyaset üstü bir mücadele ile hepimizin ortak sorumluluğudur. Bu vesileyle, tüm işçi ve emekçi kardeşlerimin 1 Mayıs İşçi ve Emek Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, emeği ve alın teriyle bu ülkeyi kalkındıran herkesi saygıyla selamlıyorum.” dedi.

1 MAYIS KUTLU OLSUN

“Bu ülkede her gün bir katliam oluyor işçiler diri diri toprağın altına gömülüyor, gençler KYK yurtlarında, çocuklar meslek liselerinde öldürülüyor.” Bugün Anayasa Mahkemesi’nin vermiş olduğu karar görmezden gelinerek, Türkiye’de emeğin hafıza mekanı Taksim’de kutlamalar engellenmeye çalışılıyor. Taksim’de 1 Mayıs kutlamak hem emeğin hafızasına sahip çıkmak hem de emeğin taleplerini ülke çapında en yüksek şekilde dile getirmek demektir. Emekçinin haklarının korunduğu, örgütlenme özgürlüğünün güvence altında olduğu; insan onuruna yakışır bir yaşam ve çalışma ortamı sağlanıncaya dek mücadelemiz sürecek. Yaşasın 1 Mayıs!”

Editör: Haber Merkezi