2. Lig Beyaz Grup’ta oynanan Ankaraspor-Nazilli Belediyespor maçının şut bile atılmadan tamamlanmasının ardından Zonguldak Kömürspor’un küme düşmesi futbolda şike iddialarını tekrar gündeme taşıdı.

Sahildeki büfe kaldırıldı... Sahildeki büfe kaldırıldı...

Zonguldaklı gazeteci Ersoy Dede, maçla ilgili sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda, “Zonguldakspor’u küme düşüren ‘garip’ maçın ayrıntılarını az sonra BEST FM’de anlatacağım.. Futbol tarihi böyle acayip bir organizasyon görmedi.. Şike desen şike bile değil. Çok acayip” yorumunda bulunurken, HaberTürk sabah programında şikeli maça geniş yer verildi.

Görüntüler zaten ele veriyor...

HaberTürk TV’ye yorumcu olarak katılan Ciner Medya Spor Yayınlar Koordinasyon Yardımcısı Ahmet Selim Kul, alt liglerde yapılan şikeli maçlarla ilgili çok sayıda şikayet aldıklarını söyledi. Kul, “İlginç bir maç vakası var. Alt liglerde bu tarz maçlar çok oluyor. Nazilli Belediyespor son üç maçını kaybetmiş, Ankaraspor karşısında aldığı 1 puanla ligde kaldı. Maçı izlediğinizde zaten tek bir atak yok. İki tarafın birbirini zorlama niyeti yok. Görüntüler zaten ele veriyor. Bu maçın yayınlanmış olması işi bozan tarafı olmuş. Normalde böyle ihbarları çok alıyoruz ama görüntü olmadığı için her yıl duyuyorduk bu hikayeleri” dedi.

Editör: Haber Merkezi