Ulupınar mesajında, "Tarihimizin her anında kahramanlıklarıyla destan yazan, vatanın bağımsızlığı ve milletin huzuru için canlarını hiçe sayarak mücadele eden gazilerimiz, ülkemizin onur ve gurur kaynağıdır. 19 Eylül Gaziler Günü vesilesiyle, bu mukaddes topraklarda özgürce yaşamamızı sağlayan tüm gazilerimizi minnetle anıyorum.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e “Gazi” unvanının verildiği bu anlamlı gün, aynı zamanda gazilerimize duyduğumuz sonsuz saygının ve vefanın ifadesidir. Millet olarak tarih boyunca bağımsızlığımıza kast eden tüm düşmanlara karşı verdiğimiz mücadelelerde, gazilerimiz daima en ön saflarda yer almıştır. Onların cesaret ve fedakârlıkları, her daim bizlere ilham kaynağı olacaktır.

Devrek Belediyesi olarak gazilerimize olan borcumuzu hiçbir zaman unutmuyoruz ve onların anılarını yaşatmak, ihtiyaçlarını karşılamak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Bugün bizlere düşen en önemli görev, onların emanetine sahip çıkarak, ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımaktır.

Belediye kıdem tazminatlarını ödedi… Belediye kıdem tazminatlarını ödedi…

Bu vesileyle, tüm gazilerimize  sağlık, huzur ve mutluluklar diliyor; ebediyete intikal eden Şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Editör: Haber Merkezi