Liman inşaatında görevli mühendis intihar etti Liman inşaatında görevli mühendis intihar etti

CHP İl Başkanı Devrim Dural, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk’ün “Tasarruf diyecekseniz 232 adet hiç işe gelmeyen CHP li var onlardan başlayın. Erdem dedik omurgasızlık yapmayın” iddialarına yanıt verdi.

Seçimden önce mi tespit ettiniz, yoksa sonra mı?

MHP’li Öztürk’e çağrıda bulunan CHP İl Başkanı Dural, “Polemiklerin içinde olmamaya gayret ediyoruz. Talihsiz bir açıklama olarak görüyoruz. Zonguldak Belediyesinde 940 kişi çalışmaktadır. CHP’li olduğu belirtilen 232 işçinin işe gelmediği iddiası gerçek dışıdır.  CHP’liler devletçi, milliyetçi, vatansever insanlardır. İşlerine düzenli giderler.
Bu iddia gerçekleri yansıtmamaktadır.  İspat edilmesi gereken düşüncedir. 
İsim isim önümüze gelirse elimizden geleni yaparız. İşe gelmediğini iddia ettiğiniz kişileri 31 Mart seçimlerinden önce mi tespit ettiniz yoksa sonra mı tespit ettiniz? Önce tespit ettiyseniz kamu zararına engel olmak için bu hususu dile getirmeliydiniz? Bunlarla gündemde yer almak istemiyoruz” dedi.

Mustafa Öztürk ne demişti?

Öztürk, sosyal medya hesabında, “Anlamadınız. Tasarruf diyecekseniz 232 adet hiç işe gelmeyen CHP li var onlardan başlayın. Erdem dedik omurgasızlık yapmayın. 1048 de 1’e gözü diktiniz yanıldınız. Hayırla olsun dedik olmadı. SELAMIN ALEYKÜM” dedi.

Editör: Haber Merkezi