Memursen İl Temsilcisi Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Kamuran Aşkar, “Zonguldak Merkez, Kilimli ve Kozlu ilçelerini kapsayan, yetkili sendika olarak imzaladığımız ve büyük bir mücadeleyle yapılan son promosyon anlaşması 1 Mayıs 2025' te sona erecektir. Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürümüz, Muhasebeden Sorumlu Şube Müdürümüz ve eğitim çalışanlarının yetkili sendikası EĞİTİM BİR SEN olmak üzere 3 kişilik komisyon çalışmalarına başlamış ve bu amaçla ilk olarak eğitimin paydaşı olan tüm sendikalarla il milli eğitim müdürlüğü toplantı salonunda promosyon şartnamesi ortak akılla hazırlanmıştır.
Milli eğitim müdürümüzün başkanlığındaki 3 kişilik komisyon: Zonguldak Merkez de bulunan tüm banka şubelerini ziyaret ederek promosyon ihalesi hakkında bilgilendirme yapmış ve ihaleye katılımları için davet etmiştir.
27 Mart 2025 Perşembe günü saat 10.00’ da Zonguldak Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda yapılacak olan ihale, bütün katılımcılara açık ve sendikamız EĞİTİM BİR SEN’ nin talebi doğrultusunda sosyal medyadan canlı olarak yayınlanacaktır.
Mazide kalan promosyon yalanları ile süreci kirleten, dillerine yalanın yuva olduğu kesimlere fırsat vermeyecek, eğitim çalışanlarının kafalarında soru işareti bırakmayacak, şeffaf bir şekilde sürecin yönetilmesi adına yetkili sendika olarak taleplerimizi ilettik. Bizim tek derdimiz, eğitim çalışanlarının 3 yıllık olacak bu anlaşmayla Türkiye ortalamasının üzerinde bir promosyon alması ve sürecin tüm ayrıntılarının eğitimin paydaşlarıyla istişare edilerek, hiçbir şaibeye yer vermeden eğitim çalışanlarının lehine hayırlısıyla sonuçlanmasıdır”