Gökçebey’de dolu yağdı… Gökçebey’de dolu yağdı…

AK Parti Gökçebey Belediye Başkan Adayı Erkan Soner Kodaman, yerel seçimlerde yaptığı borçların üzerine yattı. Devrek’te faaliyet gösteren Farb Media Reklamcılık Şirketine Araç giydirme ve afiş işlerini yaptıran Belediye Başkan Adayı Kodaman, 100 Bin liralık alacağını isteyen Hülya Uslubaş tarafından icraya verildi.

Mağdur esnaf Hülya Uslubaş, “Belediye Başkanlığı seçimleri kaybettikten sonra borcunu ödeyeceğini söyleyerek zaman kazanmaya çalıştı. Sonra borcunu inkar etti. Bir süre sonra telefonlara bakmamaya başladı. Önce AK parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan ile görüştük bir sonuç alamadık, sonra AK Parti Zonguldak Milletvekili Ahmet Çolakoğlu’na ulaştık, borcun ödenmesi konusunda kendisiyle görüşeceğini söyledi ancak yine bir sonuç alamadık. Alacağımıza karşılık icraya vermek zorunda kaldık.” diye konuştu.

Zonguldak Kızılay Şubesi Gökçebey Koordinatörlüğü görevinde de bulunan AK Parti Gökçebey eski İlçe Başkanı ve Belediye Başkan Adayı Erkan Soner Kodaman’ın 31 Mart Mahalli seçimlerde ilçede bulunan lokanta ve akaryakıt istasyonlarına olan borçlarını ödemediği iddia edildi.

Editör: Haber Merkezi