AK Parti İl başkanı Mustafa Çağlayan ve İl Genel Meclis Üyeleri Köroğlu köyünü ziyaret ederek vatandaşların talep ve önerilerini dinledi.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan İl başkanı Çağlayan, "İl Yönetim Kurulu Üyemiz Alihan Köroğlu, Merkez İlçe Başkanımız Hüseyin Yıldız, İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekilimiz Abdullah Karagüzel ve İl Genel Meclisi Üyemiz Cemalettin Akyol ile birlikte Köroğlu köyümüzde, Muhtarımız ve kıymetli hemşehrilerimizle bir araya geldik. Köyümüzde yapılan hizmetleri, yenilenen içme suyu hattı ve kollektör sistemini yerinde incelemelerde bulunduk.

AK Parti'de kongre tarihi belli oldu AK Parti'de kongre tarihi belli oldu

Ziyaretimizde, köy sakinlerimizin istek ve taleplerini dinleyerek, her zaman hemşehrilerimizin yanında olduğumuzu ve onların taleplerine kulak verdiğimizi bir kez daha vurguladık. Amacımız, köylerimizde yapılan bu çalışmalarla halkımızın daha rahat ve kaliteli bir yaşam sürmesine katkı sunmaktır. Köyümüz için yürütülen tüm hizmetlerin hayırlı olmasını diliyor, bizleri samimiyetle karşılayan değerli hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.

Editör: Haber Merkezi