Siyaset

AK Parti, İl Başkanlığı için isim arıyor...

AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı için koordinatör milletvekili parti kurmayları ile özel görüşme yaptı.

AK Parti İstanbul Milletvekili ve Zonguldak İl Koordinatörü Yahya Çelik, bu gün Zonguldak’a gelerek İl Başkanı Mustafa Çağlayan, Ereğli eski İlçe Başkanı Fatih Çakır, AK Parti Zonguldak Milletvekili Adayı Nejdet Tıskaoğlu, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, İl yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Yılmaz, Ömer Gülay, önceki dönem AK Parti Kilimli Belediye Başkan Aday adayı İsmail Ofluoğlu, Züleyha Arıman gibi parti kurmaylarıyla özel görüşme gerçekleştirdi.

Milletvekili Avcı’nın istediği isimle de görüşüldü!

Koordinatör Milletvekili Yakup Çelik’ın AK Parti  Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı’nın İl Başkanı olmasını istediği AK Parti Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Kdz. Ereğlili iş insanı Ömer Yazıcıoğlu ile de görüşmesi dikkat çekti.

Bilindiği gibi 13 Nisan 2023 Tarihinde AK Parti İl Başkanı Muammer Avcı’nın Milletvekili adayı olarak istifa etmesinin ardından AK Parti Genel Merkezi tarafından Mustafa Çağlayan vekaleten il Başkanlığına atanmıştı.

Öte taraftan AK Parti Genel Merkezinin, AK Parti Zonguldak İl Başkanlığı için önceki Dönem Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar’ı da değerlendirdiği iddia edildi.