Uyarılar ve temenniler fayda etmemişti. Artık yaşayarak görüyoruz Uyarılar ve temenniler fayda etmemişti. Artık yaşayarak görüyoruz

Toplantıda AK Parti Milletvekili Muammer Avcı, Saffet Bozkurt, Ahmet Çolaoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclis Başkanı Necdet Karaveli, Ekonomi İşler Başkanı Mehmet Abalı hazır bulundu. 

AK Parti İl Başkanı Çağlayan, “Zonguldak’ımızda iş dünyasısınız sorunlarını dinlemek tavsiyeler almak için buradayız. Toplantımıza katılımları ile şereflendiren bakanımıza şeref verdiniz diyoruz.”

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi  , “Bugün Ak Parti Türkiye buluşmaları kapsamında Zonguldaktayız. Milletvekillerimiz mahallenin çocukları milletvekillerimiz MYK üyelerimiz o ilçelerde. Sivil toplum kuruluşları esnafla parti teşkilatımızla buluşuyoruz. Gözden ırak olan gönülden ırak olur, biz gözden Irak olmuyoruz. Vatandaşımızla devam içe içe olmak hasbihal olmak siyaset böyle yapılır. 7 yıl belediye başkanlığı milletvekilliği başlayan ekonomi bakanlığı kendi irademizle yeter denek gibi bir hevese katıldık. Bu hevesimiz kursağımızda kaldı. Ekonomi işleri başkanlığına devam ediyoruz."

Editör: Haber Merkezi