Kadın cinayetlerine dur demek için pedal çevirdiler Kadın cinayetlerine dur demek için pedal çevirdiler

AK Parti Merkez İlçe, temayül yoklaması AK Parti Koordinatör Milletvekili Ersan Aksu’nun katılımıyla bugün parti binasında yapıldı. 

Yoklamada mahalle başkanları, asil ve yedek ilçe yönetimi, il genel ve belediye meclis üyeleri, belde başkanları ve köy temsilcilerinden oluşan toplam 80 kişi oy kullandı.

Katılımcılar, oy zarfının içine görmek istedikleri üç başkan adayının ismini yazdı.

Oy zarfları, daha sonra Ankara'da açılarak değerlendirilecek ve yeni merkez ilçe başkanı belirlenecek.

ADAYLAR BELLİ OLDU

AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı için Savaş Pirecioğlu, Sezer Köroğlu ve Mustafa İnce adaylıklarını açıklamıştı.

Hüseyin Yıldız'dan veda konuşması

Görevinden istifa eden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Yıldız, yaptığı konuşmada, "Merkez ilçe başkanlığımızın temayül yoklamasına hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. 2012 yılında gençlik kollarında başladığım AK Parti’de, 2014 yılına kadar bu görevde bulundum. 2017’de, bugünkü il başkanımız Sayın Mustafa Çağlayan'a yeniden siyasete başladım. 2017’den bugüne kadar merkez ilçe başkanlığımızın değişik kademelerinde görev aldım. 21 Mart 2023 tarihinde, sizlerin teveccühüyle genel merkezin gençlik kollarıyla görevi devraldım. O günden bu yana görevimi sizlerle beraber yürütmekteyim. 12 Eylül’de işlerimin yoğunluğu sebebiyle merkez ilçe başkanlığına önümüzdeki kongrede aday olmayacağımı bildirdim. Eğer kalbimi kırdım veya gönlünü kırdığım bir arkadaşım varsa özür diliyorum. Bu duygu ve düşüncelerle sizleri Allah’a emanet ediyorum. Kalın sağlıcakla." dedi.

Editör: Haber Merkezi