Başkan Tan açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Başaramadık destek konusunda. . Hayırlısı diyelim. 

Son Dakika: Muhammet Şafak, entübe edildi… Son Dakika: Muhammet Şafak, entübe edildi…

5 ayı geçtik neredeyse bir senenin yarısı.  Çalmadık kapı bırakmadık. Millet bıktı  usandı.  Bazı vekiller telefon bile açmaz oldu. Bu saatten sonra ne arar nede sorarım. Büyük geldik , çekemiyor taş koymak isteyenler var net.  

Tekrar şaha kalkan bir şehir , doğal gaz , kömür , petrol ve şimdide altın aranacak sanayinin ilk kentlerinden. Her yerinden cevherler fışkıran Cumhuriyet ilk vilayeti.  

Şehirin tek süper lig takımı.  Rekorlar kırmış şehire sunacağı vizyon , tanıtımı , katkılar saymakla bitmeyecek şehirin onuru ve gururu. 

Zonguldakspor şehirin markasıdır. 
Onurudur. Bunu idrak edemeyecek Zonguldak ruhu taşımayanlar.  

30 gün sonra ligin ilk maçına çıkacağız ve koskoca şehirden destek yok.  Sadece sessizce izliyor.  

Sahip çıkan yok. Kura çekimi  bile TRT canlı yayın verdi , nasılda duygulandık Zonguldakspor ismi geçince ,canlı maçımız verildiği günü düşünemiyorum bile.  

Dünyanın her yerinden 1,5 milyon Zonguldak lı sesi olacaktık.  Coşkulu atmosfer seyircimiz  cümle alem gösterecektik. Başaramadık . 

Dün çarşıda tanıdık , tanımadık herkes soruyor.  Başkan sahaya çıkacaz  mı ? Sponsor işi ne oldu.  Üzgünüz diye. Hep üzgünüz yapacak şey yok. Tek üzüntüm bu seyirci bunu hak etmedi. 

Bu insanlar süper lig görmek en doğal hakkı.  Bu kadar zenginlik içinde dünyada ilk kez olacak.  
 2 sene üst üste şampiyon olarak süper lige çık.  Sonra sahaya bile çıkama , hükmen mağlup.  Kulüp kapansın.  Tarih bunu asla unutmayacak.  
Biz bu şehirin gerçek sahipleri hep şampiyon olacağız.  
Tarih altın harfler ile yazacak.  

Ya sizi ?”dedi.

Editör: Haber Merkezi