Ayhan Alagöz, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı Ayhan Alagöz, Çaycuma İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı

Çaycuma Kent Konseyi 1 Temmuz tarihinde gerçekleşen Genel Kurul’un ardından 5 Temmuz tarihinde devir teslim töreni gerçekleştirdi.

İsmail İnam başkanlığında toplanan Çaycuma Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri Kent Konseyi yönerge gereği Belediye Başkanı Bülent Kantarcı tarafından önerilen üç isim arasından Recep Karagöz’ü Genel Sekreter olarak seçti.

Yürütme Kurulu tarafından toplantıya davet edilen Karagöz, öneride bulunan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı’ya, Kent Konseyi Başkanı İsmail İnam ve Yürütme Kurulu üyelerine teşekkür etti. Toplantıda Karagöz kurul üyelerine kısa bir özgeçmiş sundu. Sivil toplum, insan hakları aktivisti olarak Çaycumalıların yakından tanıdığı Karagöz; Çaycuma için hiçbir fedakarlıktan kaçınmadan, toplumun farklı kesimlerinden üyelerin temsil edildiği Kent Konseyi çalışmalarına hazır olduğunu ifade etti.

Kent Konseyi başkanı İsmail İnam yaptığı açıklamada; Recep Karagöz’ün Genel Sekreter olarak seçilmesi ile birlikte seçim sürecinin tamamlandığını ve çalışmalara çeşitli alanlarda meclis ve proje grupları oluşturarak başlayacakları açıklaması yaptı. Bu bağlamda açıklamasında, “meclis üyelerimizden, yürütme kurulu üyelerimizden ve elini taşın altına koyacak her bir Çaycumalı hemşehrimizden destek bekliyoruz” diye açık çağrıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi