Konuk evine sığınan mağdur kadın ve Konuk Evi personeline psikolojik şiddet, mobbing ve hakarete uğramaları nedeniyle yapılan şikayetlerin ardından  müfettiş soruşturması geçiren Zonguldak kadın Konukevi Müdür Vekili Sacide Kilci, bu görevinden alınarak Kozlu Kaymakamlığı emrine verildi.

Mağdur kadın “Cellat gibi” benzetmesi yapmıştı!

Cami sundurması üzerinden milyonluk vurgun! Cami sundurması üzerinden milyonluk vurgun!

9 Temmuz 2024 tarihinde koca şiddeti nedeniyle Zonguldak Kadın Konukevine sığınan ismini vermek istemeyen bir kadın Tempo Gazetesi’ne yaşadığı psikolojik şiddeti anlatmıştı.

Yıl önce Zonguldak Kadın Sığınma Evi’ne çocuklarıyla birlikte sığındığı anlatan mağdur kadın, “Şimdiye kadar 81 ilin yarısında kaldık. Fakat Zonguldak Sığınma Evi Müdürü Sacide hanımın hem devletine sığınan kadınlara hem de personeline uyguladığı psikolojik baskı, aşağılama ve hakareti görmedim. Hala daha orada kalan, daha önce kalmış mağdur kadınlarla görüşüyorum. Sizin yaptığınız haberleri duyduktan sonra aramayı bir borç bildim. Zonguldak Kadın Sığınma Evi Müdürü Sacide hanımın cellat gibi olduğunu devletimiz bilsin istiyorum. Ben ve benim gibi bir çok kadın devletin koltuğunda oturarak mazlum, mağdur, şiddet görmüş, korkuyla yaşayan insanlara zulüm eden bir müdüre hakkımızı helal etmiyoruz” demişti.

Editör: Haber Merkezi