Mustafa Öztürk: Erdem dedik, omurgasızlık yapmayın Mustafa Öztürk: Erdem dedik, omurgasızlık yapmayın

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)Kozlu İlçe Başkanı Atakan Karali, “hizmete gidilen yoldaki engelleri aşma sorumluluğunu üstlendiğin il ve ilçeye ve o ilçenin insanına sahip çıkma makamıdır 
Sayın belediye başkanımız Altuğ dökmeci'nin bağışları açığız başlıklı basın açıklamasını şaşkınlıkla okudum. CHP belediyeleri neredeyse mendil açacaklar”dedi.

Karali açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

“Aday oldukları belediyelerin ekonomik durumunu bildikleri halde onlarca vaatle seçilen CHP Belediye başkanlarında sözlerini tutmak yerine unutturmak için ağlama modası hasıl oldu 
Zonguldak'ta Tahsin Erdem kozlu'da altu Dökmeci belediye başkanlığını sanırım yanlış anladılar o makam sorunlara çözümler üretme hizmete gidilen yoldaki engelleri aşma sorumluluğunu üstlendiğin il ve ilçeye ve o ilçenin insanına sahip çıkma makamıdır 
Sayın belediye başkanımız Altuğ dökmeci'nin bağışları açığız başlıklı basın açıklamasını şaşkınlıkla okudum. Chp belediyeleri neredeyse mendil açacaklar.
Bize üvey evlat muamelesi yapılıyor diyor. Sayın belediye başkanım aciklayinda hepimiz bilelim. Hangi proje ile kime gittinizde hayır dediler. Siz degilmiydiniz kara yollari opetten aşağıya kaldırım yaptı teşekkür ettik diyen. Siz degilmiydiniz vali beyin talimati ile il özel idaresi ve karayolları Esenköy değirmen ağzı arasına yol uaoacak diyenGeçmiş dönemin kiralama yöntemi ile çalışmasını eleştirdigi basın açıklamasından bir hafta kadar önce 20 milyonluk araç kiralama ihalesi yaptığı haberleri basında yer aldı. 
Önceki dönemde yandaşlara yapılan kıyakları eleştirdi ama daha 3 ay önce ihalesi yapılmadan Kozlu sahilini panayır alanı kurdurdu. 
Seçim öncesi çalışmalarında keyfi harcamaları ve yandaşlara aktarılanları kesersek belediyenin ekonomisi yoluna girer biz de hizmet ederiz diyordu kesememiş olacak ki basın açıklamasının sonunda belediyenin durumu kötü bağışlara açığız diyor. 
Belediye başkanlarımız seçim öncesinde belediyelerin borçları olduğunu kendi ağızlarıyla söylüyordu. bu borçları bilerek aday oldular ekonomik şartları bilerek söz verdiler şimdi bahaneler değil kaynak üretmek çözüm üretmek zorundalar. 
Örneğin Kozlu sporada sahip çıkacağız diyen belediye başkanımıza küçük bir öneride bulunalım. Günümüz şartlarında bir kulübü auakta tutmanin nekadar zor oldugunun farkındayız.Gelin onümüzdeki donem fuar işini Kozlu spora verelim.  Yandaşlar değil Kozlu kazansın”dedi.

Editör: Haber Merkezi