CHP’den Narin tepkisi: Kadın ve çocukların kurban edildiği sistemle mücadele edeceğiz CHP’den Narin tepkisi: Kadın ve çocukların kurban edildiği sistemle mücadele edeceğiz

Ekrem İmamoğlu hakkında katıldığı özel bir televizyon kanalında YSK üyelerine hakaret ettiği iddiası üzerine dava açılmıştı. İmamoğlu hakkında 2 yıl 7 ay 15 gün hapis cezası ve siyasi yasak kararı verilmişi. İmamoğlu davayı istinafa taşıdı, dava süreci devam ediyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural, "İstanbul’u tam üç kez kazanmış ve rakibine milyon oy fark atmış İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu, yalnızca İstanbul’un değil tüm Türkiye’nin gönlünü kazanmıştır. Ekrem Başkanımızı sandıkta yenemeyenlerin, yargıyı siyasallaştırarak önüne engel çıkarması, vatandaşlarımızın seçme hakkının da gaspı anlamına gelecektir.  Cumhuriyet Halk Partisi bu hukuksuzluğa karşı duracak iradeye ve güce sahiptir bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın!  Milletimizin iradesine, demokrasimize ve Ekrem Başkanımıza sonuna kadar sahip çıkacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi