Ekibinin Başarılı Başkanı

Değerli başkanımız yakın çevresindekilere 7 ay kalmış seçimler için benim seçim kaygım yok rahat şekilde kazanacağım diyor. . Önceden 3 dönem diyordu bu aralar bir dönem daha diye dillendirmeler de başladı ama.

Başarılıyım Zonguldak halkı bunu görüyor diyor

Galiba sayın Başkanın gördüğü şehir ile halkın gördüğü şehir başka.

Lavuar alanını gelirsek hemen yapacağız dedi. Bugün Lavuar alanına henüz çivi çakılmadı. İhale yapıldı iptal oldu. Sonra tekrar yapıldı ne projeyi bilen var nede ne zaman başlayacağını. Hadi yapamadın bugün çıkan haberlerde gördüğümüz çöpler ne ola. Bari çöplük yaptırmasaydın.

Bu mu başarı.

Sahil projesi TOKİ tarafından yapılmış, Beğeniliyor mu? Üstelik dükkanlar nasıl oluyor ihale yapılmadan eski kiracılara veriliyor izahatı yok. Deniz kenarı ahşap zemin yapılmış şimdiden yıpranmalar başlamış durum da. Bu mu Başarı.

Bugün başka bir basın organında kapuz plajına geçen sene olduğu gibi bu yılda kanalizasyon patladığı ve denize karıştığı haberi yer aldı. Sahi o plajda birkaç sene önce mavi bayrak vardı hatırlıyor musunuz? Nerede şimdi o bayrak görebiliyor musunuz. Mavi bayrağı bile elinde tutamamak kaybetmek mi başarı?

Mavi deyince halk otobüsleri geldi aklımıza 2 yıl halk otobüslerini çalıştırmalı beceremeyen bir il belediyesine başarılı denilebilir mi?

Bildiğiniz gibi Zonguldak da arıtmaya bağlı olmayan atık sular var. Özellikle uzak mahalleler arıtma tesisine giden kanalizasyon hattına maalesef projenin bütçesi yetmediği için bağlanamamıştı. Son 4 yılda bu konuda bir gelişme sağlayabildin mi bir mahalleyi daha sisteme bağlayabildin mi? Başarı o olurdu işte.

Kaç ihale yapılıp iptal oldu bir açıklayın da öğrenelim biz sayamıyoruz artık. İptal olacak  ihale sırasında da şimdi köprünün yıkımı var gibi görünüyor.

Köprü altı esnafına yıkmam asla diyerek oy isteyip sonrada ben yıkmıyorum Bakanlık yıkıyor demek başarı sayılıyorsa elbette başarılısın.

Merkez çarşısı sorununu da şıp diye kısa sürede çözmek elbette başarı !

Tabi bunları ekibinin en önemli kişileri olan İskender beye sorarsan yada Bekir efendiye sorar onlara danışarak hareket edersen, onlar süpersin herkes bayılıyor herkes çok memnun diye fikir verir gaz verir. Birkaç kişi daha var beyin fırtınası ekibinde eski şoför filan onları da unutmayalım

Bu arada kendi partisinde görevden aldıracak il ilçe başkanı vs kalmayınca ana muhalefete el atmak müthiş bir hamleydi.

Buna söyleyecek bir şey yok artık.