“Eve Dönüş” Projesi kapsamında İstanbul’da bulunan fabrikasını Çaycuma OSB’ye taşıyan Elcab Kablo, 50 kişinin çalıştığı fabrikayı 3 yıl sonra 3.’cü üretim hattını devreye alarak çalışan sayısını 500’e çıkardı.

Yaklaşık 56 ülkeye ihracaat gerçekleştiren Elcab Kablo, beyaz eşya sektöründe yıl başında yaptığı anlaşmalar çerçevesinde büyüme kararı alarak Çaycuma OSB’de bulunan fabrika sayısını 3’e çıkarma kararı almıştı. Üç ay önce temelleri atılan 3.’cü üretim hattının gayri resmi açılışını çalışanları ile birlikte gerçekleştiren Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Necdet Tıskaoğlu ve çalışanlar kurban keserek üretime start verdi.

Fabrikanın Çaycuma’ya kuruluş aşamasında emeği geçen personellere teşekkür plaketi vererek onurlandıran iş insanı ve ZONSİAD Başkanı Tıskaoğlu yaptığı konuşmada, “Elcab Kablo Profil Sanayi Ticaret A.Ş. olarak ülke ve bölgemiz ekonomisine katkı sağlama amacıyla 5 Ocak 2021 tarihinde Çaycuma OSB’de 50 kişiye istihdam ile başladığımız ve bugün 2.’ncisini eklediğimiz yeni fabrika binamız ve üretim tesisimizle birlikte yaklaşık 500 kişiye daha istihdam sağlayarak yeni Buzdolabı faaliyet alanımızın bugün ilk üretimini gerçekleştirdik ve kanımızı akıttık.

Bu gurur hepimizin. Bu noktaya gelmemizde emeği geçen mesai arkadaşlarımıza, çalışan paydaşlarımıza, servis ekibimize, yemek şirketimize, tedarikçilerimize ve gönülden duaları ile destek veren herkese teşekkürlerimizi sunuyor, faaliyet alanımızın bölgemize gelecek yatırımlara öncülük etmesini temenni ediyoruz. Rabbim hayırlara vesile etsin. Memleketimize hayırlı olsun” dedi.

Hedef bin kişi

Hedeflerinin birkaç yıl içerisinde bin kişiye istihdam sağlamak olduğunu ifade eden Tıskaoğlu, resmi açılışın önümüzdeki aylarda yapılacağını söyledi.

Dere kenarında ölü bulundu Dere kenarında ölü bulundu

Necdetbaşkan 444Necdetbaşkan 1Necdetbaşkan 33

Editör: Haber Merkezi