Hedef tahtasına oturtulan CHP Zonguldak İl Yönetim Kurulu Üyesi Ali Murat Kardaş, ortaya atılan iddiaların iftira olduğunu söyledi.

Gazilerimizin onurlu yaşamlarını sürdürebilmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz Gazilerimizin onurlu yaşamlarını sürdürebilmeleri için yanlarında olmaya devam edeceğiz

Entrikalar üzerinden basın yoluyla saldırılara maruz kaldığını belirten Kardaş, “01.06.2024 tarihinde yapılan Çaycuma Kadın Kolları Kongresinde yaşanan olaylar, entrikalar üzerinden basın yoluyla adeta top atışına maruz kaldık. Şahsım olarak tarafsız kalmak adına kadın kolları üyesi annemi bile oy kullanmak adına davet etmezken, seçime müdahil olduğum yönde ortaya atılan iddialar tümüyle yalan ve iftiradır. Bir haftadır basın yoluyla ismimi kötülemeye çalışan ekibin derdinin haset olduğunu da biliyoruz.30 yaşında bu koltuğa oturmuş olmamızın verdiği rahatsızlık etkili olacak ki bu denli aşağılık saldırılara başvurdular. Ama unutulmasın ,15 yaşımdan beri hizmet ettiğim partimi, onların kirli emellerine alet ettirmeyeceğim” dedi.

Alimuratkardaş Chp

Editör: Haber Merkezi