Zonguldak

Fabrika Projesine Ticaret Bakanı'ndan destek sözü

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, beldeye yapılması planlanan fabrika için Ticaret Bakanı Ömer Bolat’tan destek istedi.

Elvanpazarcık Belediye Başkanı Ümit Uzun, bir dizi ziyaret için kente gelen Ticaret Bakanı Ömer Bolat’dan beldeye yapılması planlanan fabrika için bilgi verirken, projeye destek istedi.

Ticaret Bakanı Bolat’ın projeye destek sözü verdiğini belirten Başkan Uzun, “Ticaret Bakanımız Prof. Dr. Sayın Ömer Bolat, beraberindeki heyeti ve Milletvekillerimizle birlikte Ak parti il başkanımız Mustafa Çağlayan ve Ak parti ilçe başkanımız Hüseyin Yıldız Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl başkanlığını ziyarette bulundular.

Kendilerine yaptığım teşekkür konuşmasından sonra; Beldemize düşündüğümüz Fabrika projesini anlatma fırsatım oldu ve sayın bakanımız tarafından TSO ziyaretine katılmam istenildi.

TSO başkanımız Sn. Metin Demir ile beraber sayın bakanımıza projemizi ilettik ve hertürlü desteği vereceğini bizlere bildirdi. Sayın bakanımıza sonsuz teşekkür ederim.

“Rabbiminde yardımıyla çok kısa zamanda şehrimizin ve coğrafyamızın en güzel ve en bereketli topraklarına sahip olduğumuzu göstereceğiz”