GÜNDEM

FETÖ Elebaşı, 5 ay önce öldü iddiası: Örgütte kavga başladı

Gülen’in eski sağ kolu Latif Erdoğan, FETÖ elebaşının 5 ay önce öldürüldüğünü öne sürerek, “Gömülecek kişi o değil. Dünyayı aldattılar. 5 aylık dönemi örgüt içi dizayn için kullandılar” iddia etti.

Uzun zamandır hasta olduğu söylenen ve sık sık 'Öldü' haberleri çıkan Gülen'le ilgili dikkat çeken bir iddia ortaya atıldı. Gülen’in eski sağ kolu Latif Erdoğan, FETÖ elebaşının 5 ay önce öldürüldüğünü öne sürerek, “Gömülecek kişi o değil. Dünyayı aldattılar. 5 aylık dönemi örgüt içi dizayn için kullandılar” ifadelerini kullandı.

Bu iddia yankı uyandırırken Gülen'in tedavi gördüğü ve öldüğü ABD'de St. Luke Hastanesi'nden açıklama geldi. Dr. Douglas Degler terör örgütü FETÖ elebaşının hastanede 4 gün kaldığını ve doğal nedenlerle öldüğünü söyledi.

Ölüm haberiyle birlikte örgüt içi karışıklıkların ayyuka çıkması bir oldu. Para akışının yönetimi konusunda örgüt içindekilerin çekişme yaşadığı, Gülen'in cenaze işlemlerinin bile bu süreçte kavga konusu olduğu öğrenildi.

Öte yandan terör örgütü elebaşı Gülen'in cesedinin örgüt içi karışıklıklara rağmen yaşadığı çiftliğin bahçesine gömüleceği öğrenildi. Cenazenin Avrupa'daki terör örgütü üyelerinin gelmesi beklendiği için çarşamba günü defnedileceği bildirildi.