Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in emeğin ve emekçinin yanında olduğunu söyleyerek, bunun örneğini de işçi maaşlarının günlük 1600 lira olması olduğunu belirtti. 

Karabük'teki orman yangını 44 saati aştı Karabük'teki orman yangını 44 saati aştı

Başkan Zaimoğlu ayrıca sinek ilaçlamalarında 2 araçla bütün mahallelerde ilaçlama yapıldığı ve şuana kadar bin litre harcandığını ifade etti.

EMEĞİN VE EMEKÇİNİN YANINDA

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem’in emeğin ve emekçinin yanında olduğunu ifade eden Başkan Zaimoğlu , “Zonguldak belediyemizin yaptığı hizmetlerle ilgili basın toplantısı yapıyoruz. Son günlerde Zonguldak belediyesi yaptığı hizmetlerle ilgili  eleştiri almakta. Bazı haksız eleştiri almakta. Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdeme teşekkür ediyorum. Belediyede çalışan işçi arkadaşlarıma fazlasıyla verdiği sözü geçen hafta sözleşme yaptı. 1650 liraya yakın maaş verdi günlük. Buradan şunu söylemek istiyorum. CHP emeğin ve emekçinin yanında. Zam yaptık hemde belediye olarak maaşları gününde kuruşu kuruşu ödemekteyiz”dedi.

ONLARCA CAN KURTARDILAR

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, “Kapuz plajı ilgili değerlendirme yapacağım. Kapuz plajında şuanda 1500 kişinin gittiği sosyal tesis olarak plajdan bahsediyorum. Güvenlik, can kurtaran, kabin hizmetleri sunulmaktadır. Onlarca insanlar boğulma tehlikesi yaşadı. Can kurtaranlarımız insanların hayatlarını kurtardılar”dedi.

1 AYA KADAR HİZMETE AÇILACAK

Valilik altında bulunan tuvaletlerin 1 ay içerisinde açılacağını dile getiren Başkan Zaimoğlu”Valilik altında bulunan tuvaletler hakkında eleştiriler almaktayız. Belediye başkanımız burayı komple yenileyecek. Bunu yapmadan evvel eski sürmen dediğimiz yerde kadın ve erkek tuvaletini hazırladı. Yanda mescidide açtı. Valilik altında tuvaleti de ihaleyi verdi 1 aya kadar halkın hizmetine sunacaktır”diye konuştu.

BİN LİTRE SİNEK İLACI KULLANILDI

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP)İlçe Başkanı Osman Zaimoğlu, mahallelerde yoğun ilaçlama yapıldığını söyleyerek, “Biz herşeyi belediye başkanı ve meclis üyeleriyle paraya çarçur etmeden yapıyoruz. Son günlerde moda haline gelmiş çöp ve sinek ilaçlaması asparagas haberlerle ilgili açıklamamız var. 2 araçla 6 mahalle ilaçlanmakta. Bin litre sinek ilacı kullanılmıştır. Çok yoğun bir ilaçlama yapıyoruz. Hiç bir dakika ilaçlama için durmuyor. Lokal hatalar olabilir. Bu da belediyemize intikal ettiği zaman gereği yapılıyor.”

TEMİZLİKLE İLGİLİ ALGI YAPIYORLAR

Temizlikle ilgili siyasi algı yapıldığını dike getiren Başkan Zaimoğlu, “Temizlikle alakalı çok güzel siyasi bir algı yaptılar. Siyasi algı yapmak isteyenler sesiz algı yaparak çöpleri toplamama yaptılar. Gerekli müdahaleler yapıldı. Zonguldak Belediyesinin 2 bin tane çöp konteynırı var. İnsanların için kullanımı içindir. 3 vardiyada çalışılmakta. Ortalama 7-8 tane kamyon yoğun çalışıyor. İnsan kamu malına nasıl zarar verir anlamıyorum. Çalışmayan kim olursa olsun gerekli ceza verileceğine eminim. 50 bin liraya geldiği maaş. O paranın kıymetini bilecek”diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi