Zonguldak

Kedi evine büyük ilgi

Zonguldak Belediyesi  tarafından yaklaşık on yıl önce hizmete girerek faaliyet gösteren Kedi bakım ve tedavi merkezi   çalışmalarında oldukça göz doldurarak hayvan sever vatandaşların büyük takdirini topluyor.

      Yaşadığımız dünyada her canlı gibi kedilerinde yaşam hakkı olduğunu belirten Zonguldak Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Rıza Akçay açıklamasında şöyle konuştu. " Bizler sadece Zonguldak değil Kilimli ve Kozlu İlçelerine de hizmet ediyoruz. Kedi bakım ve tedavi merkezimizde kırık ameliyatlar, kısırlaştırma, iç dış parazitler uygulaması gibi bir çok tedavi uyguluyoruz ve röntgen cihazımızda bulunmaktadır. Buraya gelen Kedi ve köpeklerde yapmış olduğumuz tedavilerde yüzde doksan olumlu sonuç alıyoruz ve bu hizmeti  ücretsiz yapıyoruz. Vatandaşlarımızın da maddi durumu da ortada olması nedeniyle talep çok bizlerde ekip olarak elimizden gelen herşeyi büyük bir özveriyle yapıyoruz " dedi.
       Öte yandan hem kedisini hemde kangal cinsi  köpeğini tedavi için getiren Hüseyin Cındır isimli vatandaş ta söyle dedi. " Piyasa da çalışan özel veteriner ücretleri oldukça pahalı ve bizlerde burayı tercih ediyoruz ve oldukça memnunuz. Zonguldak Belediyemizin halka böyle anlamlı hizmet vermelerinden dolayı teşekkür ediyoruz diye "konuştu.