Siyaset

"Liyakatli Şöhretsizler" buluşmasına davet var

Eski İYİ Parti Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu, sosyal medya hesabından partisinin açılış tarihini açıkladı. Parti dilekçesi 28 Ekim’de verilecek. Partinin ismi gizli tutulurken, logosunda parlament mavisi ve beyaz renkler kullanılacağı öğrenilmişti.

Ağıralioğlu, X'ten yaptığı açıklamada, “Akıl, Ahlâk ve Adalet” ile memleket ve millet mücadelesi verecek Liyakatli Şöhretsizler’in buluşmasına ev sahibi olarak bekleniyorsunuz!" ifadelerini kullandı. 
Dilekçesi 28 Ekim’de verilecek olan partinin ismi gizli tutulurken, logosunda parlament mavisi ve beyaz renkler kullanılacağı öğrenilmişti. Partinin sloganı ise "Milletini koruyan millet için millet içinde siyaset" olacak.

Partinin, İstanbul, Ankara ve İzmir'in de aralarında bulunduğu 40’tan fazla ilde teşkilat yapılanmasının hazır olduğu belirtiliyor. Ağıralioğlu, siyasi atmosferin AK Parti'nin 2001 yılındaki iktidara geliş sürecine benzediğini ifade etti. Ayrıca, kimsenin B planı olarak bir parti kurmadığını vurguladı.

Ağıralioğlu'nun paylaşım şöyle: “Akıl, Ahlâk ve Adalet” ile memleket ve millet mücadelesi verecek Liyakatli Şöhretsizler’in buluşmasına ev sahibi olarak bekleniyorsunuz!"