Zonguldak

Milli sporcular, iş insanı Nejdet Tıskaoğlu’nu ziyaret etti

Türkiye Karate U21 Milli takım oyuncuları Buse Kılıç, Nehir Kılıç ve antrenör Yusuf Çetin, ZONSİAD Başkanı ve iş insanı Nejdet Tıskaoğlu’nu İstanbul’da bulunan ofisinde ziyaret etti.

Milli oyuncuları ağırlayan Tıskaoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Türkiye Karate Federasyonu Ümit Genç ve U21 Milli Takımının değerli sporcuları Buse Kılıç, Nehir Kılıç ve U21 Sporcularımızın antrenörü Sayın Yusuf Çetin, İstanbul Koza Plaza’daki merkez ofisimize ziyarette bulundular.

15-18 Ağustos 2024 tarihlerinde Sivas ilinde yapılan Ümit Genç Ve U21 Türkiye Karate Şampiyonası ve Milli takım seçmelerini katılarak kazanan milli sporcularımız büyük bir başarı elde ederek, Ekim ayında İtalya Venedik’te yapılacak olan Dünya Karate şampiyonasında ülkemizi temsil edecekler.

Milli takımımızın özverili çalışma azmiyle bir kez daha sayısız başarılara imza attığını görmekten mutluluk duyuyoruz. yapılacak olan Dünya Şampiyonasında bir yeni başarıyı daha ekleyerek bayrağımızı dalgalandıracak olan sporcularımız Buse Kılıç ve Nehir Kılıç’a İtalya Venedik’te yapılacak Dünya Karate şampiyonasında başarılar diliyorum” dedi.