Mimar Bartu Can cinayetinde tutuklu sanığa 25 yıl ceza Mimar Bartu Can cinayetinde tutuklu sanığa 25 yıl ceza

Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı kaptanı Murat Sesli ve arkadaşları Antalya’da düzenlenen 50 yaş üstü En İyi Masterler Şampiyonası’nda kazandıkları kupayı ve plaketi bir süre önce vefat eden kulübün eski başkanı Turgut Tanyıldız’ın ailesine armağan etti.

Antalya Belek’te 7-11 Ekim tarihlerinde düzenlenen 50 yaş üstü En İyi Masterler Turnuvası’nda rakiplerini eleyerek şampiyonluk kupasını kazanan Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı Kdz. Ereğli’ye döndükten sonra şampiyonluk kupası ve plaketle bir süre önce vefat eden kulübün eski başkanı Turgut Tanyıldız’ın mezarını ziyaret etti. Kdz. Ereğli Turgut Tanyıldız Masterler takımı kaptanı Murat Sesli, kulüp başkanı Ali Yıldırım ve arkadaşları Belen Yeni Mahalle’de bulunan Turgut Tanyıldız’ın mezarına kupa ve plaketi getirdi. Merhum Tanyıldız’ın mezarı başında Ali Molla Camii İmam Hatibi Mustafa Köseoğlu tarafından Kur’an-ı Kerim okundu, dualar yapıldı. Sesli ve arkadaşları daha sonra merhum Turgut Tanyıldız’ın oğulları Emrah ve Emre Tanyıldız’ın iş yerine geçerek burada kendilerine şampiyonluk kupası ve teşekkür plaketini hediye etti. Merhum Turgut Tanyıldız’ın senelerce kendileri ile birlikte turnuvalara katılıp destek olduğunu belirten Sesli, bu nedenle maçlara bu yıl Turgut Tanyıldız adıyla çıktıklarını ve şampiyonluk kupasını kazandıklarını ifade etti. Bu anlamlı kupayı ailesine takdim etmenin mutluluğunu yaşadıklarını anlatan Sesli konuşmasında şu sözlere yer verdi: “7-11 Ekim tarihlerinde Antalya’da 50 yaş üstü masterler şampiyonasına katıldık. Buradan giderken arkadaşlarımızla birlikte aldığımız bir karar vardı; Takımın ismini Turgut Tanyıldız yaparak oraya gittik. Bilindiği üzere uzun yıllardır biz bu turnuvalara katılıyoruz. Turgut Tanyıldız arkadaşımızda başkanımız olarak bizlerle birlikte turnuvalara geliyordu. Çünkü o bizim kardeşimizdi. Bizde onun adını yaşattığımız için çok mutluyuz. Turnuvada da başarılı olduk ve kupayı ailesine getirmek istedik. Mezarında ziyaret ederek onu yad etmek istedik. Turnuvayı kazandık mutluyuz ama içimizde Turgut Tanyıldız’ın sevgisi, dostluğu, arkadaşlığı, kardeşliği hiçbir zaman bitmeyecek. Biz bu turnuvalara gittiğimiz müddetçe Turgut Tanyıldız ismiyle gideceğiz. Allah mekanını cennet etsin. Biz onu tüm arkadaşlarımız olarak çok sevdik. İnşallah orada rahat ve huzurludur” dedi.

Turgut Tanyıldız’ın abisi Mehmet Tanyıldız ince düşüncelerinden dolayı takım kaptanı Murat Sesli ve tüm arkadaşlarına teşekkür etti.

Turgut Tanyıldız’ın oğulları Emrah ve Emre Tanyıldız’da Sesli ve arkadaşlarına teşekkür ederken, babalarının ismini yaşatmalarından dolayı büyük gurur duyduklarını söyledi.

Editör: Haber Merkezi