Sosyal Belediyecilik diye yola çıkanların zamcı Belediyeci olduğunu belirten Topaloğlu, “Sosyal Belediyecilik diye yola çıkanlar zamcı Belediyeci oldular. Belediye Başkanlarına ve Meclis üyelerine çağrıda bulunuyoruz. Bu zamcı anlayıştan vazgeçin.  Son günlerde Zonguldak Kamuoyunda konuşulan Belediyenin yapacağı zamlar gündemi oluşturmaktadır. Belediye Meclisi ve yönetimi birçok kalemde her şeye zam yapma kararı almaktadır. Aldığımız bilgilere göre su'dan tutun otobüs işletmesine plajlara yüzde yüzlere varan zamlar öngörülmektedir. Bu durumu asla ve asla kabul etmiyoruz. BU HALK ZATEN ZAMLARDAN BIKTIĞI İÇİN SİZLERE OY VERDİ. 

Dün mecliste zamlara karşı çıkanlar bu gün suspus olmuş sesleri çıkmıyor. Bu nasıl anlayıştır. Bunu anlamakta zorlanıyoruz.

Merkez İlçe ve Kilimli İlçe Başkanlığı için temayül tarihi belli oldu Merkez İlçe ve Kilimli İlçe Başkanlığı için temayül tarihi belli oldu

Belediye yönetimine buradan bir kez uyarıyoruz. Bu anlayıştan vazgeçin. Zaten canı burunda olan zamlardan bunalan vatandaşa bunları yapmayın. Daha 3 ay olamadan ne yapacağınız belli oldu. ZAM ZAM ZAM.  Eğer bu zamlar gerçekleşirse her türlü demokratik ve yasal tepkimizi ortaya koyacağız” diyerek uyarıda bulundu.

Editör: Haber Merkezi