Ereğli

Tacizci Başkan, eşkiyalığa soyundu: Baba ve oğula muştalı saldırı…

Tacizden ceza alan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, oğlu ve belediye personeli, yerel seçimde AK Parti’ye çalışan baba ve oğlunu darp ederek muşta ile saldırıda bulundu.

ÖZEL HABER

Cinsel tacizden denetimli serbestlikten yararlanan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu ve Belediye personellerinin de aralarında bulunduğu 9 kişiyle birlikte yerel seçimlerde Ak Parti adayına açık destek veren iş insanı baba ve oğluna muştalı saldırı gerçekleştirdi. 9 Kişinin saldırısına uğrayan baba ve oğulun kafasına dikiş atılırken iş göremezlik raporu aldılar.

Takip ettiler, muştalarla saldırdılar

Olay, önceki akşam Kdz. Ereğli Şehirler arası Otobüs terminalinde meydana geldi.

İddiaya göre, dün akşam saatlerinde Gülüç’te esnaflık yapan ve 31 Mart Mahalli Seçimlerde AK Parti adayı Kerim Sönmez’e açık destek veren baba ve oğul yolcusunu Terminale götürdü.

İYİ Partili Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Mustafa Demirtaş, oğlu N.D. Belediye personeli Bülent Üresin’ininde aralarında bulunduğu 9 kişi takibe aldıkları esnaf baba-oğula Ereğli Şehirlerarası Otobüs Terminalinde sıkıştırarak muşta ve yumruklarla saldırdı. Kanlar içinde kalan baba-oğul çevredekilerin haber vermesi üzerine ambulansla hastaneye kaldırılırken, her ikisinin de kafasına dikiş atıldı.

Olayın polise bildirisiyle birlikte Belediye Başkanı Demirtaş, Gülüç’te bulunan annesinin evine saklanırken, oğlu, Belediye personeli ve adamları gözaltına alındı.

Yakalama kararı verilen Başkan Demirtaş, daha sonra Kdz. Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne teslim oldu. Dün geceyi Ereğli Emniyetinde göz altında geçiren Demirtaş ve adamları, Ereğli Adliyesi'ne çıkarıldı. Başkan Demirtaş, halen ifade verirken, oğlu N.D. ifadesinin ardından denetimli serbestlikten yararlanarak serbest bırakıldı.

Meclis Üyesinin kayınçosuna silahlı saldırı...

Adı yolsuzluk ve mafyalarla anılan Gülüç Belediye Başkanı Gökhan Demirtaş, kardeşi, oğlu ve belediyedeki adamlarıyla 16 Nisan 2024 tarihinde Belediye Meclis Sedat Taşdelen’in kayınçosu Mevlüt Erol’a silahlı saldırıda bulunmuş, daha sonra Mevlüt Erol ile anlaşarak olayı örtbas etmişti.

Tacizden denetimli serbestlikle dışarı çıktı!

Belde de mafya çeteleriyle Belediyeyi yöneten Başkan Demirtaş, Belediye personeli bir kadına cinsel saldıra bulunmuş,  Cinsel saldırıdan 3 yıl 1 ay 15 gün, cinsel tacizden ise 10 ay hapis cezası almıştı. Denetimli serbestlikten yararlanan Gökhan Mustafa Demirtaş’ın darp olayından ceza alması durumunda 10 aylık hapis cezasının kesinleşerek cezaevine gireceği öğrenildi.