Öğrenci ulaşım ücretlerine indirim için toplanan imzalar Belediyeye teslim edildi Öğrenci ulaşım ücretlerine indirim için toplanan imzalar Belediyeye teslim edildi

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, teknik ekibi ve mahalle muhtarlarının katılımı ile Çaydamar Mahallesi ve Birlik Mahallesi’nde yer alan sorunları yerinde inceledi. Özellikle altyapı ve yol düzenleme çalışmaları ile ilgili incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Tahsin Erdem, plan ve program dahilinde söz konusu mevkiide eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve gerekli çalışmaların ivedilikle başlatılması talimatını verdi.

Mahalle sakinlerinin sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için kendilerine teşekkür eden Başkanı Tahsin Erdem, ‘Şehrimizi daha da ileriye taşımak, kentimizin her sokağına dokunmak gayreti içerisinde tüm ekibimizle birlikte 7/24 sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep ve önerileri bizzat yerinde dinliyoruz. Hemşehrilerimizin sıcak ve samimi ilgisi bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor, bizler de yerel yönetimler olarak vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, hızlı ve kalıcı hizmetler sunmak için var gücümüz ile sahada çalışmalarımızı sürdürüyoruz.’ şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi