Zonguldak

Türk Milletçilerine çağrı: Türkiye Cumhuriyeti'nin dağıtılmasına ortak olmayın

Zafer Partisi Zonguldak İl Başkanı Oğuzhan Turhan, istifa eden Türk Milliyetçilerine seslenerek AK Partinin DEM ve HÜDAPAR ile Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirmek isteği karşısında Cumhuriyete sahip çıkmaları çağrısında bulundu.

İl Başkanı Oğuzhan Turhan’ın açıklaması şöyle;

İstifa eden Türk milliyetçilerine açık çağrımızdır. Türk milliyetçiliğinden istifa edilmez.  

21. yüzyılda Türk Milliyetçilerinin mücadelesi devam ediyor. Türkçülüğün esaslarını yazan büyük Türk milliyetçisi Fikir adamı atamızın Fikirlerimin babası dediği Ziya Gökalp’in şiirinde dediği gibiyiz ’’  

Türk yurdu uykuda ey düşman sakın! 

Uyuyan ülkeye yapılmaz akın. 

Tan yeri ağardı, yiğitler kalkın. 

Bakın yurt ne halde, vatan nerede? 

Gideyim arayım: yatan nerede?  

Ziya Gökalp’in mücadelesi Zafer Partisinde devam ediyor, 1927 yılında Gazi Mustafa Kemal’in ‘’ Bizim kendisinde açıklık ve tatbik kabiliyeti gördüğümüz siyasi meslek, "milli siyasettir". Dünyanın bugünkü genel şartları ve asırların beyinlerde ve karakterlerde biriktirdiği hakikatler karşısında hayalperest olmak kadar büyük hata olamaz. 

Tarihin ifadesi budur; ilmin, aklın, mantığın ifadesi böyledir.  

Milletimizin kuvvetli, mesut ve istikrarlı yaşayabilmesi için, devletin tamamen milli bir siyaset takip etmesi ve bu siyasetin, dâhili teşkilatımıza tamamen uygun ve dayalı olması lazımdır.’’ Sözü ile İfade ettiği mücadelesi Zafer Partisinde devam ediyor. 

Ayrıca Başbuğun ‘’Türk Töresinin bir şartı da yüksek vazife duygusudur. Vazifeyi her ne pahasına olursa olsun yapmaktır. Diğer bir şart, toplum uğrunda her çeşit fedakârlığı yapmaktır. Millete hizmet yolunda şahsi menfaatlerden, şahsi zevklerden feragattir. Vazgeçmektir. Kişiler kendilerini millet için feda ederler. Türk Milleti'nin büyüklüğü böyle yükselecektir. Onu sizler yaşatacak, sizler yükselteceksiniz. Sözünü de sizlere hatırlatmak isterim. 

21. yüz yılda Türk milliyetçilerini günümüzde tavizsiz temsil eden tek parti Zafer Partisidir.  

Ak Parti cenahından ve DEM’den gelen açıklamalar tekrar terörle müzakere sürecinin başlayacağını gösteriyor.  Ayrıca Hüdapar’dan gelen açıklamalar ile birlikte Anayasanın ilk 4 maddesinin ve 66. maddenin de değiştirilmesinin hedeflendiğini görüyoruz. 

Ak Parti’nin 2010 – 2011 sürecinde Anayasanın ilk 4 maddesinin değiştirilmesi için TBMM’ye Anayasaya aykırı olmasına rağmen bir önerge verdiğini hatırlıyoruz. Aynı senaryo bu günlerde tekrar yaşanıyor 2015 Dolmabahçe Mutabakatı ile de aynı sürecin tekrarlandığını Türk milleti unutmadı.  

Şimdi yine PKK terör örgütü, DEM, Ak Parti flörtünün güçlendiği net bir şekilde ortaya çıkmış durumda. Seçimler yaklaşırken Milliyetçi Hareket Partili bütün ülkücü, Türk milliyetçisi kardeşlerime bir çağrıda bulunmak istiyorum; Türkiye’nin yıkılmasına Anayasadan Türklüğün çıkartılmasına, milli üniter laik Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin dağıtılmasına ortak olmayın.  

Zafer Partii’nde Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliği mücadelesine katkı verecek herkese yer var. Milliyetçi Hareket Partisi Türk milliyetçiliğini temsil etmiyor. Sizler rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş’in davası ile birlikte yol yürümüş insanlarsınız. Ona ihanet etmeyin.  

Sizleri Atatürk çizgisinde TAVİZSİZ Türk milliyetçiliği mücadelesi veren Zafer Partisi’ne davet ediyorum.