Zonguldak

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti'nden Hasan Atik için taziye mesajı

Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin (ZGC) yönetim kurulu üyesi ve başkan yardımcısı olan, basın camiasının sevilen ismi Hasan Atik, hayatını kaybetti. ZGC, Atik'in vefatı dolayısıyla taziye mesajı yayımladı.

ZGC açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin (ZGC) önemli, değerli bir yönetim kurulu üyesi ve icracı olarak başkan yardımcılığı görevinde bulunan basın camiasının sevilen ismi, Cumhurbaşkanlığı İletişim Dairesi basın kartı sahibi, meslekte uzun yıllar görev yapan, basın kuruluşu olarak her zaman yapıcı fikirleri ile uyumlu, diyaloğa açık ve uzlaşıcı yönleri ile bizlerde derin saygı uyandırmış, tüm meslektaşlarımıza yakın duruşu ile sevgisini kazanmış biri olan merhum Hasan Atik abimizi kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Acımız büyük, üzüntümüz ise tarif edilmez."

Tüm çabalara rağmen kurtarılamadı

Atik'in tedavi gördüğü hastanede tüm çabalara rağmen hayatını kaybettiği ifade edilirken, "Meslek büyüğümüz merhum Hasan Atik’i Atatürk Devlet Hastanesi’nde tedavi görüp yoğun bakımda gözlem altında tutulurken kaybettik. Birçok ağır hastalık badireleri moral gücü ile atlatmış bir büyüğümüz olarak bunun da üstesinden geleceğini umuyorduk. Ancak olmadı, iki günlük yoğun bakım tedavisi sonucu tüm yoğun müdahalelere rağmen kaybettik. Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti’nin ve basın camiasının başı sağ olsun. Başta Ece Sönmez ve ailesi olmak üzere biz meslektaşlarına sabırlar dileriz. Acılarını paylaşıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Hasan Atik'in cenazesi, 12 Ekim 2024 Cumartesi günü Zonguldak Uzunmehmet Camii'nde kılınacak öğle namazına müteakip, Kilimli ilçesindeki aile kabristanına defnedilecek.