Kokuşmuşluğun gökyüzüne çıktığı TTK'da, o tertemiz kaldı Kokuşmuşluğun gökyüzüne çıktığı TTK'da, o tertemiz kaldı

Valilikten yapılan açıklamada, güvenlik güçlerinin aranan şahıslar, silah ve uyuşturucu madde operasyonlarında ciddi başarı sağladığı belirtildi. Yapılan denetim ve operasyonlarda şu sonuçlar elde edildi:

  • Aranan Şahıslar: Farklı suçlardan aranmakta olan 11 kişi 0-5 yıl, 1 kişi 5-10 yıl, ve 2 kişi 10 yıl üzeri hapis cezasına çarptırılmış durumda olan şahıslar yakalandı. Ayrıca ifade vermek için aranan 45 kişi de tespit edilerek gerekli işlemler yapıldı.

  • Ele Geçirilen Silahlar: Denetimler sırasında 1 adet tabanca ve 1 adet yivsiz tüfek ele geçirildi.

  • Trafik Denetimleri: Trafik güvenliğini sağlamak için yapılan denetimlerde 683 uygulama gerçekleştirildi, 8.549 araç ve 8.202 kişi kontrol edildi.

  • Okul ve Çevresi Denetimleri: Toplamda 244 okul denetlenirken, 1.675 kişi sorgulandı. Ayrıca 49 metruk bina, 122 umuma açık yer ve 328 servis aracı da denetimden geçirildi.

  • Uyuşturucu Operasyonları: Güvenlik güçlerinin uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları kapsamında 9 operasyon gerçekleştirildi. Bu operasyonlar sonucunda toplam 20,78 gram metamfetamin, 20,13 gram esrar, 2 gram kubar esrar, 19,63 gram sentetik kannabinoid, 1 adet ectasy ve 3 adet uyuşturucu aparatı ele geçirildi.

Zonguldak Valiliği, güvenlik güçlerinin halkın huzur ve güvenliği için bu tür denetim ve operasyonlara kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

Editör: Haber Merkezi