15:47 Zonguldak

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Zonguldak İl Başkanı Devrim Dural ailesiyle birlikte 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nı ziyaret etti.

14:55 YAŞAM

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bir at çiftliğinde atın doğum anı görüntülendi.

14:48 GÜNDEM

ZONSİAD’ın Zonguldak TSO ve Zonguldak Valiliği iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nda katılımcı firmalara teşekkür plaketi verildi.

14:36 Siyaset

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkanı İsmail Üstünyer, ”Zonguldak Belediyesi özellikle Fevkani Köprüsü’nün yıkımı ile ilgili olarak seçim öncesi kamuoyunda tartışılan tüm şaibeleri aydınlatmalı, kamuoyunu bilgilendirmeli, eğer gerekiyorsa Cumhriyet Savcılığı’na da gerekli başvuruları yapmalıdır”dedi.

14:22 Ereğli

Geçen yılın şampiyonu Kdz. Ereğli Zafer Men Masterler takımı Uluslararası En İyi Masterler Şampiyonluk Kupası Turnuvası için Antalya'ya davet edildi.

14:20 GÜNDEM

Zonguldak’ta prostat ve meme kanseri gibi yumuşak doku kanserinin tedavisinde kullanılabilecek olan ilaç adayı patent aldı.

11:25 Zonguldak

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, ZONSİAD’ın Zonguldak TSO ve Zonguldak Valiliği iş birliğiyle bu yıl ikincisi düzenlenen Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nı ziyaret etti.

11:11 Zonguldak

Zonguldak’ta emekli öğretmen ve AK Parti Üyesi Hüseyin Eryiğit, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda AK Parti iktidarının servet ve makam hırsıyla takvadan uzaklaştığını söyledi.

10:09 YAŞAM

Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem liman arkasında amatör balıkçılarla balık tuttu.

19 saat önce GÜNDEM

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Mustafa Öztürk 2. Zonguldak Genel Ticaret Fuarı’nı ziyaret ederek Nejdet Tıskaoğlu’na teşekkür etti.