Ahos Otel’de basın toplantısı düzenleyen Murat Sesli yaptığı açıklamada, “Biri aşkım Ereğli diyor, diğeri ‘ben buranın çocuğuyum’ diyor. E hani neredeler?

Bir parmak ağzına bal sürülenler susuyor.

Eren Enerji orada yetkililere parayı vermiş susturmuş, biz de diyoruz ki Ereğli’nin Özel Endüstri Bölgesi için pazarlık yapılmasın.

Yalandan yere kayıkçı kavgası edenler yüzünden Ereğli bu duruma düştü. Bir parmak ağzına bal sürülenler susuyor. Menfaatiniz için tarihi 7.500 yıllık olan Ereğli’ye ihanet ediyorsunuz. Erdemir’in Ereğli’ye katkı yapmasına engel oluyorlar. Ben buranın çocuğuyum diyenler, köylerimizden gençlerimizi Erdemir’e işe aldırmıyor.

Ereğli’de kavga edenler festival için ediyor, para istiyorsun, milletvekiline saldırıyorsun. Erdemir’in Özel Endüstri Bölgesi ilanından sonra Erdemir Cumhuriyeti” oldu, hayırlı olsun. Bundan önce randevu ile Erdemir’e giriyorlardı, şimdi hiç giremezsin.

Şehit Ömer Eroğlu'nun cenaze töreni belli oldu Şehit Ömer Eroğlu'nun cenaze töreni belli oldu

Burada birinci suçlu Saffet Bozkurt’tur ikinci en büyük suçlu Halil Posbıyık’tır. Yalandan yere ağlama duvarına çevirmesinler. Belediye Başkanlığı ağlama duvarı değil ki.

Editör: Haber Merkezi