CHP Çaycuma İlçe  Kadın Kolları Başkanı Çiler Başoğlu ve Yönetiminin düzenlediği piknik etkinliğine Zonguldak İl Yöneticileri Ayşegül Erdoğan, Selviye Özdemir, Sevim Keleş, Zonguldak CHP Kadın Kolları Başkanı  Nazan Pulat ve Yönetimi, Devrek Kadın Kolları Başkanı Nurcan Sarı ve yönetimi, Ereğli Kadın Kolları Başkanı Neslihan Pamuk ve yönetimi, Kilimli Kadın Kolları Başkanı Songül Şahin ve yönetimi, Zonguldak Merkez Gençlik Kolları’nın yanı sıra Çaycuma İlçe Başkanı Fahri Diler ve yönetimi de etkinliğe katıldı.

Tarak gemisi çalışmaları sürdürüyor Tarak gemisi çalışmaları sürdürüyor

Etkinlikte konuşan Nazan Pulat, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak partilerine olan desteğin güçlenmesini istediğini belirtti. Pulat konuşmasında ''Birlik ve beraberliğimizi bundan sonra hep birlikte devam ettireceğiz hiç şüpheniz olmasın'' ifadelerini kullandı.

Etkinlik, Seka Konuk Evi'nin doğal güzellikleri arasında dostluk ve dayanışma içinde geçerken piknik sırasında katılımcılar, birbirleriyle sohbet edip partinin gelecek planları hakkında fikir alışverişinde bulundular. Zonguldak CHP Kadın Kolları'nın düzenlediği bu etkinlik, ilçe örgütleri arasında güçlü bir iletişim ve koordinasyonun gerekliliğini de bir kez daha ortaya koydu. Nazan Pulat ve diğer ilçe kadın kolları başkanlarının birlikte hareket ederek parti içindeki dayanışmayı artırma çabaları takdirle karşılandı.

Editör: Haber Merkezi