Çaycuma

Hundt’un sonsuz Çaycuma sevgisi

Çaycuma ile Lennestadt arasındaki kardeş kent ilişkilerinin mimarı olan ve Çaycuma’ya duyduğu sevgiyi her fırsatta dile getiren önceki dönem Lennestadt Belediye Başkanı Stefan Hundt, sosyal medyadaki profil resmini değiştirerek “Çaycuma mandası” yaptı

Almanya’nın Lennestadt kenti ile Çaycuma arasında kurulan kardeş kent ilişkisinin mimarı olmasının yanı sıra, gelişmesi için de büyük çaba harcayan, Lennestadt önceki dönem Belediye Başkanı Stefan Hundt’un Çaycuma sevgisi tükenmiyor. Bulduğu her fırsatta Çaycuma’ya duyduğu sevgiyi dile getirip, kardeşlik bağlarının toplumun farklı kesimleriyle kurulmasını ve güçlenmesini sağlayan Hundt, bu kez sosyal medyadaki profil fotoğrafını “Çaycuma mandası” yaptı.  Hundt’un bu davranışı kendisini sosyal medyada takip eden Çaycumalılar tarafından büyük bir memnuniyet ve sempati ile karşılandı.

GÖREVİ SONRASINDA DA ÇAYCUMA İLE BAĞINI HİÇ KESMEDİ

Hundt, Belediye Başkanlığı sırasında Çaycuma ile geliştirdiği bağları, sonrasında da sürdürdü. Görevi sırasında ilçeyi üç kez ziyaret eden Hundt, sonrasında da “Büyük dost” dediği Belediye Başkanımız Bülent Kantracı’nın konuğu olarak Çaycuma’ya geldi.  Hundt bu ziyareti sırasında lennestadt’ta yaşarken hayatını kaybeden Çaycumalı Hasan Akgönül adına Çaycuma belediyesi tarafından yapılan parkın açılışına da katılmıştı.

FAHRİ HEMŞEHRİLİK BERATI VERİLMİŞTİ

Çaycuma Belediye Meclisi, iki kent arasındaki ilişkilerin gelişmesinde harcadığı büyük emek ve Türk halkına beslediği sevgi nedenleri ile 04.11.2020 tarihli oturumunda, Stefan Hundt’a fahri hemşehrilik beratı verilmişti.