Zonguldak

İnsafsızca, bodozlama…

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Halil Posbıyık ve Murat Sesli’nin eleştirilerine yanıt verdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Bozkurt’un açıklamalardan satır başları şöyle;

Bozhane limanı. Bu gün boy boy fotoğraf koyuyorlar. Bu işin sahibine de çağırında beraber fotoğraf verelim.

Deniliyor ki, ne yapıldı, ne ortaya konuldu. Türkiye’de yaşanan sıkıntılara rağmen güzel çalışmalar yaptık. Bundan sonraki süreçte de Ereğli’de ve Alaplı’da yaptıklarımızla çok güzel yatırımlar yaptık. Özel Endüstri Bölgesi olayı bir milletvekili olarak bölgenin sorunlarına kesinlikle kayıtsız değilim. Eksik-fazla nedir diye devamlı ilgileniyorum. İhanet etti, mümkün müdür böyle bir şey. Bu kadar işi yapan biri Ereğli’ye ihanet etmiş midir? Erdemir bizin göz bebeğimizdir. Bu

Bodozlama girip böyle bir anlayışla açıklama yapılır mı? Ben her görüşmemi canlı yayınla mı yapayım. Böyle bir anlayış olabilir mi? Vatandaşlarımızın sorunlarını ilgi makamlara getirmişimdir. Mahkeme mi kuralım yani. İnsafsızca!.

Halil Posbıyık Ereğli’de bir şey üretmiyor, yaptığı bir şey zaten 23 yıldır yaptığı bu. Kürsüye çıkıp oradan konuşuyor. Ereğli’yi geliştirme anlamında yaptığı bir şey var mı? Yok!

İlçe Başkanıyla birlikte onunla bir saate yakın süre görüştük.

Endüstri Bölgesi önemli bir şeydir. Yatırım amaçlı olan bir olaydır. İstihdamın ve bölgenin gelişmesi içindir. Bir ay önce Karabük’te ilan edildi. Orada bu tartışmalar oldu mu? Filyos’ta Zonguldak’ta Eren Enerji’de oldu. Burada ERDEMİR’in yüzünü şehire dönmemesiyle ilgili sorun var. Bunlar müzakereyle olacak işler, kavgayla olacak işler değil ki. Milletvekili olarak ERDEMİR’in üst düzey yetkililerine de şehre yüzünü dönmeleri gerektiğini söyledim.