Kulakları çınlasın Zonguldak Mimarlar Odası Başkanı Turhan Demirtaş, imar tadilatlarına yada birilerine peşkeş çekilen kent imar planları için “Bu planları hangi pilavcılara yaptırdınız. Bunlar plan değil pilav” derdi.

Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yangından mal kaçırır gibi kimsenin haberi olmadan 2 bin 500 dönümlük araziyi kapsayan İmar Islah Planı’nı şak diye Meclise getirdi.

Üstelik bu pilav gibi planları kendine yakın isimler, Ankara’da buldukları bir plancı şirketi ile masa başında yaptılar!

Zonguldak’ın asıl gündemi bu olmalı.

Milleti Zonguldak Limanı’nda kömür yükleme tesisi anketi ile resmen uyutuyor!

O da biliyor, Zonguldak Limanın Uluslararası Güvenlik Belgesi (ISPS) olan önemli bir liman olduğunu!

O da biliyor, Ulaştırma Bakanlığı’ndan böyle zır cahillerin istediği saçma sapan bir kararı çıkaramayacağını!

Ey Zonguldak yine uyutuluyorsun!

Yine sazan gibi Selim Alan’ın oyununa geliyorsun!

Ama sen uyurken, senin için bu oyunu bozmak için uğraşan dürüst adamlar var.

Bu oyunu; yıllarca kimseyi muayene etmeden Doktorum diye Kızılay Kan Merkezi Müdürlüğü’nü sokaklarda yapıp milyarlarca maaş alarak artist gibi gezen Selim Alan’ın genelev doktoru diye dalga geçtiği CHP’li Meclis Üyesi Dr. Atınç Kayınova bozar!

Bu oyunu, CHP’li Meclis Üyesi Ozan Demirtaş bozar!

Bu filmler enin de sonunda gün yüzüne çıkar!

Esamesi okunmaz!

Balık hafızalı olduğumuz için hatırlatayım.

Hatırlıyor musunuz, 2021 yılında Zonguldak Belediye Başkanı Selim Alan, yine limandaki kömür yükleme tesisinin kaldırılması için girişimlerde bulunmuştu.

Kendini hala Kızılay Kan Müdürü zanneden Selim bey, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın oğlunu Karabük Milletvekili yaptığı Mehmet Ali Şahin ile karşı karşıya gelmişti.

O kömür depolarının Mehmet Ali Şahin’in oğlu tarafından işletildiği bu nedenle de kaldıramayacağı iddiası üzerine Selim Alan şu sözleri söylemişti; Cumhurbaşkanımıza iletip talep ettikten sonra, kimsenin esamesi okunmaz” demişti.

Mehmet Ali Şahin ise, Bu konunun Mehmet Ali Şahin ile ne alakası var, ne ilgisi var. demesi gerekirdi. Sayın Şahin “esamesi okunmaz” şeklindeki tuhaf, amacını aşan kelimeler için ise  Çok üzüldüm. Hiçbir bilgim, ilgim, alakam olmayan bir konu ile beni hayali olarak ilişkilendirip, bu tür kelimelerin kullanılması hoş olmamış demişti.

“Nereden buldunuz bu kendini bilmezi” diyememişte böyle demiş işte!

O yüzden çok da ciddiye almayın!

Esamesi okunmaz!