Zonguldak İstasyon caddesi mevkiinde başlayan 15 Temmuz ve Milli Birlik Günü yürüşü Madenci Anıtı'nda konuşmalarla sürdü. Yürüyüşe Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı, Ahmet Çolakoğlu, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, MHP İl Başkanı Mustafa Öztürk, Ülkü Ocakları Başkanı Gökmen Karali, bürokrat ve partililer katıldı.

İki kişi var, Kotralı, Kaplanlı Korkutan İki kişi var, Kotralı, Kaplanlı Korkutan

Madenci Anıtı'nda bir konuşma yapan Zonguldak Valisi Osman Hacıbektaşoğlu, "Ülkemiz, sadece 15 Temmuz'da değil, her daim terörle mücadelede kararlılıkla yoluna devam etmektedir. Devletimizin tüm kurumları, başta FETÖ ve PKK olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı mücadeleyi en etkin şekilde sürdürmekte ve milletimizin huzur ve güvenliğini sağlamaktadır. Bu mücadelede, milletimizin birlik ve beraberlik ruhu en büyük gücümüzdür. Terör örgütleri ve destekçileri, hiçbir zaman amacına ulaşamayacak, ülkemizin huzurunu ve istikrarını bozamayacaktır." dedi.

Diğer taraftan İl Emniyet Müdürlüğü’nden başlayan ve Madenci Anıtında sona eren "15 Temmuz Şehitleri Sancak Koşusu" gerçekleştirildi. Genç sporcular, şehitler anısına koşarak, onların kahramanlıklarını yâd ettiler. "Sancak Koşusu"nun sonunda, gençler tarafından Vali Osman Hacıbektaşoğlu'na ay yıldızlı bayrak teslim edildi. 

Editör: Haber Merkezi