Sabık Belediye Başkanı Pratisyen Doktor Ömer Selim Alan kendini unutturmama gayreti ile sosyal medyada yaptığı paylaşımlarla gündeme gelme çalışmalarına devam ediyor.

Aslında kendisini unutturmaya çalışması onun için daha hayırlı olur görüşü siyasi çevrelerde daha yaygın bir görüş olarak ortada dolaşıyor. Ama tabi sayın Alan bugüne kadar herşeyi herkesten iyi bildiği tavırlarından ödün vermeyeceğinden kendisine bu konuda boş nasihat da bulunmamak gerekiyor.

Sonra çıkar çekemiyorsunuz. Ben kaybetmedim aslında il genel meclisi oylarından fazla oy aldım, başarılıyım yorumları yapabilir. Hazmedemiyorsunuz. Size önerim soda için Kızılay sodası tavsiye ediyorum diyebilir.

Onun için parti içi dizayn etme hareketleri konusunda uzman olan bu pratisyen hekimi en doğrusu kendi haline bırakmak. Kaybettiğini anlayıp şehir için kötü bir tarih olduğunu hissetmesini beklemek daha doğru gibi gözüküyor.

Son paylaşımında ‘kimsenin ahı kimsede kalmaz’ diyen Selim Alan’a hak vermemek mümkün mü?

O iş gerçekleşti sayın Alan alınan ahlar kimsenin yanına kar kalmadı. Sen haklı çıktın.

Ama galiba sen bunun hala farkında değilsin.

O azarladıklarının, hakaret ettiklerinin, ayağını kaydırdıklarının, dosyalar hazırlayıp görevden aldırdıklarının, şikayet ettiklerinin, makama kabul etmediklerinin, makamda dayak yiyenlerin ahı çoktan tuttu yerini buldu.

Onu bir anla artık.

Daha öncede ‘Menfaatleri için eğilenler dik duran insanları asla sevmezler’ demiştin. Bu lafı okuyunca eğilen kim, dik duran kim milletin kafası karıştı.

Mesela genel merkeze şikayet ettirip kumpaslar ile görevden aldırdığın bir ilçe Başkanını daha sonra İl Başkanı yapmak için mücadele edip seçimde ona sarılmak dik durmak mı oluyor eğilmek mi tam çıkaramadık.

Şimdi il genel meclis üyeleri merkezdeki Belediye başkanına tepki bize de yansıdı diye savunma yapıyor. İl başkanı bana yapılanları biliyorsunuz diye yönetimdeki arkadaşlarına dert yanıyor. Bunları da bir düşünmek lazım. Neresi dik neresi eğilme durumlar biraz karışık.