Hafta sonu Ulaştırma bakanını ağırladık şehir olarak. Ulaştırma bakanı vatandaşa Ankara’ya gelmenize gerek yok ben buraya geldim derdinizi anlatabilirsiniz dedi.

Köprü altı esnafı bakan ile konuşmak istedi. Bakan beye bize yer yapmadan yerimiz teslim edilmeden köprüyü yıkmayın demek istediler. Selim Alan müdahale etti bunları konuştuk siz anlamıyorsunuz size çok büyük kolaylıklar yaptık gibi laflarla sürekli araya girerek bakan beye bir şey anlatılmasına engel olmaya çalıştı.

Esnaf köprünün yıkılma tehlikesi var diyorlar yıkılma tehlikesi olan köprü üzerine 2 sıra araç park etmeye müsaade ediyorlar böyle şey olur mu demeye çalıştı selim bey lafa girdi siz pazartesi yanıma gelin orda konuşalım dedi. Elmas parka 95 köprü altı esnafı nasıl sığar bi anlatılmalı.

Bakan bey Belediye Başkanı söz veriyor size yer yapacağım diyor diye esnafı iknaya çalıştı. Tabi esnaf Bakanım Başkanımız bize seçim arifesinde de köprüyü asla yıkmayacağım diye söz vermişti. Merkez çarşısı esnafına da söz verdi çıkın hemen yapalım dedi 3 senedir sürünüyorlar diyecekti belki ama belediye başkanı Bakan beye dert anlatmalarına sürekli müdahale ile engel oldu. Pazartesi gelin misafir edelim sizi diye konuyu kapattı.

Selim bey sizi zaten hep görüyorlar dinliyorlar kırk yılda bir bakan beyi bulmuşlar bıraksaydınız da konuşabilselerdi.

 Böyle konuşturulmayınca konuşacakları tek yer sandık kalacak.