AK Parti Zonguldak Milletvekili Av. Saffet Bozkurt, AK Parti İl Başkanı Mustafa Çağlayan, İl Genel Meclis Üyesi Necdet Karaveli ve İl Başkan Yardımcısı Ali Rıza Bektaş, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktarı ziyaret ederek sorunlar hakkında görüş alış verişinde bulundu.

Zonguldak da kömür üretmeye çalışan saha sahiplerine attığı kazığı düzeltme isteği ve düşüncesi olmayan Çaycuma milletvekili ise koşa koşa Zonguldak’a gelerek Selim Alan için algı çalışması yaptı.

Ve dedi ki;

"Partimizin kurulduğu günden bugüne kadar kurumsal bir işleyişi var. Müracaatlar yapılıyor. Tabii bu genel seçimlerde, yerel seçimlerde kriterler genel merkezimiz tarafından ortaya konuluyor. Her zaman, her seçimde olduğu gibi. AK Parti olarak bizler bunu en iyi şekilde uygulayan bir parti olduğumuzu, 22 yıldır Türkiye'nin her köşesinde halkımıza ispatladık.

Şu anda Zonguldak'ta müracaat eden Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan var. İnşallah Genel Merkezimiz ayın 15'inde Zonguldak Belediye Başkan adayını açıklayacak. İnşallah Zonguldak'ımıza hayırlı olacağına inanıyorum. Ve tek aday adaylık müracaatını yapan Belediye Başkanımız Ömer Selim Alan ile bizler Zonguldak'ı tekrar 2024 ile 2029 arasında tekrar AK Partili bir belediye tarafından yönetiriz."

Sayın Çolakoğlu daha 8 ay önce Milletvekili seçiminde aday adayı olmayan biri partinizin aday listesinin başına oturmadı mı? Siz ne anlatıyorsunuz?

Zonguldak Merkez için yapılan anketlerdeki yerlerde sürünen memnuniyetten ve % 20’lere takılan oy oranından haberiniz yok mu?

Yoksa araştırmalarda Aday adayı olmadan mevcut belediye başkanının 3 katı oy oranına sahip olan Özcan Ulupınar’ın tekrar partiye dönüşü sizin siyasi istikbaliniz için tehlike mi?

Zonguldak mı önemli sizin siyasi geleceğiniz mi?

Yapılan anketlerde ‘Özcan Ulupınar mı, Selim Alan mı?’ diye soran Sizin Genel merkezinizin kafası çalışmıyor siz aday adayı yok diyerek milletin aklıyla alay ediyorsunuz öyle mi?

Dün gittiğiniz emekliler konağı var ya?

Hani Belediye başkanınızın 5 senedir boş tuttuğu yani resmen öldürdüğü kültür merkezinin bir odasına 2 koltuk atıp parayla çay sattığı emekliler konağı var ya.

Selim Beyi oraya bırakmanız en doğrusu olurdu.

Siz bırakmazsanız, sizin partinizin gönüllüleri ve Zonguldak halkı zaten bırakacak.

Birde belediye sinemasını ziyaret etmişsiniz hani 11 yıl sonra belediye sineması tekrar Zonguldaklılar ile kavuşacak diye başarı olarak gösterilen müjde verilen sinemayı.

5 yıldır sen belediyenin başında değil miydin?

‘Neden seçime 3 ay kalaya kadar bekledin’ diye sormak aklınıza gelmedi mi? Merak etme o soru sandıkta sorulur.

Vadine dön sayın Vekil!

Hazine arsalarını bi kontrol et.

Bülent Kantarcı karşısına da Selim Alan gibi bir aday çıkar da oda garanti olsun.